Wat houdt het in:

Bij het Unified dubbel toernooi speelt een para sporter met een ander NTTB lid. Dit kan een vriend, begeleider, trainer, z’n grote voorbeeld, een sterke speler van de club of een ander NTTB lid zijn. Kortom, iemand waarmee jij een gezellige dag kan beleven. De organisatie adviseert om de dubbelpartner iemand te laten zijn die het balletje met gemak op tafel kan houden. Het toernooi staat open voor alle para spelers met een lichamelijk en verstandelijke beperking.

Dit fantastische Unified dubbeltoernooi wordt gehouden in de accommodatie van Swift’64 op 17 december 2022. Hier zal gezorgd worden voor een lunch en een verrassende pauze activiteit.

Indien je geen dubbelpartner kan vinden, maar je wilt wel graag meedoen aan het Unifiedtoernooi, schrijf je dan alsnog in, dan gaat de organisatie meezoeken naar een gezellige dubbelpartner.

Bij Inschrijving je dubbelpartner inclusief bondsnummer vermelden.

Informatie:

Locatie: De Steiger, De Heraldiek 2, 8255 DM Swifterbant.
Tijdstip toernooi: 10:00 – 15:00
Opening zaal: 9:00
Datum: 17 december 2022
Sluitingsdatum: 12 December 2022
Inschrijfgeld: Gratis (inclusief lunch)
Open voor: NTTB Para leden
Inschrijven via het inschrijfformulier naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze sponsoren
Logo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo-salland-x2.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP