We hebben 255 gasten en geen leden online

BEWEGEN IS GEZOND

BEWEGEN IS GEZOND

Tafeltennis helemaal

SEE MORE
ELKE WOENSDAGOCHTEND 55+ TRAINING

ELKE WOENSDAGOCHTEND 55+ TRAINING

Daar bent u toch bij?

Sport en bewegen is belangrijk en bovendien leuk. Dat geldt voor iedereen, zeker als de jaren wat meer gaan tellen. Een actieve leefstijl en sporten draagt bij aan het voorkomen van gezondheidsproblemen. Het houdt mensen in een goede conditie en zorgt voor sociale contacten.

Elke woensdagochtend is er een speciale tafeltennistraining voor 55+ onder leiding van Henk Blom. 

Voor de 55+ leden is er een apart lidmaatschapstarief van slechts € 6 per maand (€ 36 voor een half jaar). Wilt u compentitiespelen dan betaalt u het reguliere lidmaatschapstarief. Hiervoor kunt u ook buiten de woensdagochtend groep om trainen.

U mag altijd komen kijken, wilt u zelf spelen? Meld u dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze sponsoren
Buccia-logo_groot_transp-300x156.pngTriple_Eye_logo.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngcentric_logo_x2.png1374847677_intermobiel-logo.jpglogo_game11_width306x102ws.pngSSVH_logo.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpgvanwijnenbouw_logo.jpgWE zijn typisch logo.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpgLogo_CL_RGB_ver_neg.jpg
SCROLL TO TOP