We hebben 270 gasten en geen leden online

BEWEGEN IS GEZOND

BEWEGEN IS GEZOND

Tafeltennis helemaal

SEE MORE
ELKE WOENSDAGOCHTEND 55+ TRAINING

ELKE WOENSDAGOCHTEND 55+ TRAINING

Daar bent u toch bij?

Sport en bewegen is belangrijk en bovendien leuk. Dat geldt voor iedereen, zeker als de jaren wat meer gaan tellen. Een actieve leefstijl en sporten draagt bij aan het voorkomen van gezondheidsproblemen. Het houdt mensen in een goede conditie en zorgt voor sociale contacten. De 55+ groep wordt in samenwerking met Stichting Wijz georganiseerd.

Elke woensdagochtend is er een speciale tafeltennistraining voor 55+ onder leiding van Jaap Ruiter. 

Voor de 55+ leden is er een apart lidmaatschapstarief van slechts € 38 voor een half jaar. Wilt u competitie spelen dan betaalt u het reguliere lidmaatschapstarief. Hiervoor kunt u ook buiten de woensdagochtend groep om trainen.

U mag altijd komen kijken, wilt u zelf spelen? Leuk! Meld u dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.