We hebben 310 gasten en geen leden online

Beste Speelster of Speler,

Onze zomerstages komen er weer aan.

We organiseren dit jaar drie zomerstages, dus keuze genoeg om goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te beginnen (zie bijgaande flyers). week van 10 t/m 14 augustus
week van 17 t/m 21 augustus
weekend van 22 en 23 augustus.

We hopen u ook dit jaar weer bij een van onze zomerstage te mogen ontmoeten

En dat we er samen met alle andere deelnemers er weer een mooie stage van gaan maken

Waarbij er hard getraind wordt, maar ook weer gezellig is

 

We zien u graag bij onze stages

 

mvg

TTSD

Ronald Schildknegt

 

Morgenavond wordt er bij ons gestreden om de #IJsselcup met @DTV84_Dalfsen, @ttvheino en @ttvSwiftDev. Hierdoor is er geen mogelijkheid voor vrijspelen. Toeschouwers zijn natuurlijk wel welkom.

Het aantal leden met een AED of EHBO opleiding is de afgelopen jaren teveel teruggelopen. Heb je of wil je een AED of EHBO certificaat halen, geef het dan door aan het bestuur. Mocht er dan een keer iets gebeuren, dan weten wij wie wij daarvoor kunnen inzetten.

Het NK Tafeltennis (29/2-1/3 2020) in Zwolle heeft een nieuw side-event erbij gekregen. De Tafeltennisbond organiseert, in samenwerking met Tafeltennis Zwolle, Sportservice Zwolle en het Landstede Sportcentrum op zondag 1 maart het eerste officiële NK Bedrijfstafeltennistoernooi.

Vanaf 11:00 uur start het toernooi met een netwerklunch waarna de deelnemers het op gaan nemen tegen andere bedrijven voor zowel een individueel als het bedrijfsklassement. Het winnende bedrijf gaat terug naar kantoor met de wisseltrofee én een waardebon van €250,-.!

Om als bedrijf hiervoor in aanmerking te komen is een minimale deelname van 3 medewerkers van het bedrijf nodig. Bij meer dan 3 medewerkers van je bedrijf: de 3 hoogst geklasseerde deelnemers van het bedrijf tellen mee voor het bedrijfsklassement.

Alleen of met 1 andere collega deelnemen? Dat kan natuurlijk ook! Je speelt dan alleen mee voor het individuele klassement.

Finale op het centercourt van het NK!

We sluiten het NK Bedrijfstafeltennis op een gave wijze af! De deelnemers worden na afloop van het toernooi in de Businesslounge verwacht voor het VIP-programma inclusief een hapje en een drankje, behalve de finalisten. 

Voordat zij aansluiten bij het VIP-programma spelen zij de finale op het centre court van het NK Tafeltennis, tussen de dames- en herenfinale in! Ben jij die speler die deze kans niet laat schieten?!

Inschrijven voor dit toernooi kan online vanaf vandaag (17 december). Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan. Meer informatie is te vinden op https://tafeltennis.nl/nkbedrijfstafeltennis/


Voorbereid aan de start komen? Doe mee aan de speciale Masterclass!

Voor de spelers die goed beslagen ten ijs willen komen op het NK Bedrijfstafeltennis, biedt Tafeltennis Zwolle een speciale 'Masterclass' met winter buffet. De Masterclass vindt plaats op:

Datum:            Donderdag 23 januari 2020
Tijd:                 18:00 – 21:00 uur
Locatie:           Tafeltennis Zwolle (Albert Cuypstraat 1-A, 8021 DT Zwolle)

 
Opgeven door deze speciale Masterclass kan via het bovengenoemde inschrijfformulier.

 
Vragen of contact? Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een jaar geleden op 8 december 2018 melden wij dat het nieuws vertelde dat de gemeente zonnepanelen op het dak van onze accommodatie wilde plaatsen. 21 november lazen wij echter in het nieuws dat het dak toch niet geschikt is voor de plaatsing van zonnepanelen. Dit betekent dat onze accommodatie geen zonnepanelen van de gemeente geplaatst krijgt en de gesprekken over het mogelijke voordeel daarvan voor de vereniging verleden tijd zijn. Wij blijven geïnteresseerd in zonnepanelen om zodoende niet alleen duurzamer maar ook kostenbesparender te kunnen zijn.

Meer info:
https://www.destentor.nl/zwolle/zeperd-rond-zonnepanelen-in-zwolle-de-spiegel-en-4-andere-gebouwen-toch-niet-geschikt~ad5b8e6c/

Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.