We hebben 285 gasten en geen leden online

Op donderdag 16 april 2020 is Richard Jansman bij een ernstig verkeersongeluk op 51-jarige leeftijd overleden. Richard was met Karla zeer actief bij onze vereniging toen zijn zonen Robin en Stephan bij ons speelden.

We leven mee met Karla, Robin, Stephan, familie en vrienden. We wensen hun veel sterkte en kracht toe met het verwerken van dit enorme en onverwachte verlies.

Woensdag 22 april 2020 wordt Richard in besloten kring gecremeerd.

Hoe zit het nu precies met al die voorschriften voor de service? Wie mag er een time-out nemen en wanneer? Wanneer is het een let en wanneer een punt?

Antwoorden op deze vragen en vele anderen krijg je op de website www.Tafeltennismasterz.nl  Op deze website kun je oefeningen doen om je kennis van de spelregels te vergroten. Je krijgt uitleg aan de hand van foto’s en video’s van spelsituaties en kunt oefentoetsen maken.

Juist in deze tijd dat wij niet kunnen spelen goed om je spelregelskennis te leren en te toetsen. 

 

 

Op de website van de NTTB lees je meer informatie over het spelregelbewijs:  https://www.nttb.nl/nieuws/attentie-jeugdleden-haal-je-spelregelbewijs-tafeltennis-masterz

En op de website van Tafeltennis Masterz kun je alvast oefenen:  https://www.tafeltennismasterz.nl/oefenen/

Deel je certificaat, leuk en goed om anderen te enthousiastmeren.

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (spelregels_in_begrijpelijke_taal2.pdf)spelregels_in_begrijpelijke_taal2.pdf 163 kB

Sportkoepel NOC*NSF adviseert sinds vanmiddag voor heel Nederland alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen- en trainingswedstrijden tot en met 6 april 2020 af te gelasten. 

Zoals u wellicht al heeft vernomen heeft het Hoofdbestuur van de NTTB in navolging van dit advies besloten om de landelijke competitie tot en met 6 april 2020 stil te leggen.

Zojuist heeft het afdelingsbestuur zich ook geconformeerd aan dit advies en zodoende besloten de afdelingscompetitie tot en met 6 april 2020 stil te leggen.

Wij verzoeken u alle leden zo snel mogelijk hierover te informeren.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Marleen van Ulsen - van de Vooren

Secretaris NTTB / Afdeling Oost

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste leden,

Volgend het overheids- en bondnieuws hebben wij als bestuur in navolging van eigenlijk alle andere sportverenigingen besloten om onze zaal tot en met 28 april te sluiten vanwege Corona. Dit is 21 april verlengd naar 20 mei. 

Tafeltennis is een binnensport en daarom op 20 mei nog niet voor de jeugd opengesteld om te kunnen trainen.

Dit betekent dat naast de competities er geen trainingen gegeven worden en er geen vrijspelen is tot nadere berichtgeving en 28 april.

Zorg goed voor jezelf en houdt het nieuws in de gaten.

https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport

https://www.nttb.nl/coronavirus-en-sport/

Als bestuur houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en hopen dat wij snel weer kunnen trainen en competitie kunnen spelen.

 

Met sportieve groet,
Het bestuur
Klaas, Roelof, Sjaak, Patrick en Gerwin.

29 februari en 1 maart vond het Nederlands Tafeltenniskampioenschap weer plaats in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Zowel de vrouwen als mannen streden om de titel. Bij de vrouwen werd Shuo Han Men de nieuwe Nederlands Kampioen. Bij de mannen ging de titel naar Laurens Tromer.

Ook konden bedrijven voor het eerst strijden om het Kampioenschap NK Bedrijfstafeltennis. Ruim 20 Nederlandse bedrijven deden mee waarvan acht uit Zwolle. IT-bedrijf Harlem{.next} uit Haarlem mocht zich aan het eind van de wedstrijd Nederlands kampioen noemen. In de tafeltennisklasse Robin Wildeman er met de 1e prijs vandoor, hij won de finale op het centre court in 2 games van Frank Wijnhout (Trias). De pingpongklasse, voor spelers die geen lid van de NTTB zijn (geweest) werd gewonnen door een speler van Harlem{.next).

De populariteit van tafeltennis bij bedrijven is mede te danken aan de PingPongbaas app. Met deze app kun je zelf een tegenspeler regelen waarmee je een potje kunt tafeltennissen in de pauze, tussen afspraken door of voor de sportieve fun. Met het NK Bedrijfstafeltennis willen wij het enthousiasme voor de sport versterken en de doorloop naar de vereniging vergroten. Ook is de relatie met de vele bedrijven goed voor de sport.

Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.