Lid worden? Adres

 

 

 

 

TOPSPORT en GEZELLIGHEID BIJ

TAFELTENNIS ZWOLLE

 

 

 

 

We hebben 313 gasten en geen leden online

Onze vereniging heeft meerdere leden met een beperking. Zij maken gewoon deel uit van onze vereniging en trainen mee in de reguliere trainingsavonden. De trainers kunnen daar waar nodig individueel rekening houden met jouw beperking. Zo kan iedereen gewoon volop meespelen. Als je wilt en kan kun je ook gewoon meedoen in de reguliere competitie.

Wij zijn trots dat verschillende spelers van onze vereniging mee mochten doen met de Paralympics:
- Wendy Schrijver: http://nl.wikipedia.org/wiki/Wendy_Schrijver
-
 Gerben Last: http://nl.wikipedia.org/wiki/Gerben_Last

Jan Ubels toernooi

Jaarlijks kunnen leden met een beperking deelnemen aan het bekende Jan Ubels toernooi. Dit toernooi voor tafeltennissers met beperking wordt gespeeld in de periode van januari t/m april en bestaat uit meerdere wedstrijden in de provinvies Gelderland en Overijssel.

Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.